Khamis, 16 Julai 2009

BLOGGERS DI KOTA BELUD ...ORANG YANG SAMA...?

Saya amat berbangga apabila jumlah para blogger di Kota Belud semakin bertambah. Namun menjadi pertanyaan atau persoalannya kehadiran blogers baru ini menyebabkan rakan bloger yang lain dan aktif tiba-tiba menghilang begitu sahaja....Kemana kah rakan-rakan bloger ini...? Turut menjadi pertanyaan, mungkin kah orang yang sama atau memang orang lain?????

Seorang rakan blogers ada menghantar sms kepada saya yang menyatakan rakan-rakan blogers kita mula mencari "Kuda" lain pula. Tidak tahu lah kesahihanya...pendek kata tunggu dan lihat aje lah...

Cuma pada pendapat saya, kaedah seperti ini sebenarnya hanya merugikan kita. Pada saya semua ini hanya untuk merehatkan minda..ibarat membaca cerita-cerita lucu yang terkadang mempunyai "ISI" yang baik dan tidak lupa juga banyak yang lebih burukkkk....!
APA YANG PASTI KITA AKAN DI PUJI ATAU DI TERTAWAKAN...???? FIKIRKANNN...

Read more...

pesanan

Penafian:Penulis blog paikankb tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan, Segala komen atau ulasan, fakta berunsur hasutan yang dialami kerana melayari atau menggunakan maklumat dalam blog ini.

  © Blogger template PingooIgloo by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP